Functionalitati Enterprise

Oferim solutii eCommerce pentru furnizori si ditribuitori

upload

Import produse

setting

Gestionare produse

sale

Vanzare produse

Administrare date automatizate

Administrarea oricarui produs poate fi facuta cu ajutorul administratorului platformei. Furnizorul poate sa isi administreze produsul din contul creat sau prin cere catre administrator (cerere modificari produse care va fi realizata de catre admin platforma). In fiecare pachet Enterprise orice comanda benita de la distribuitor va fi stocata in contul de administrare furnizor dar si trimisa pe email. Aveti control asupra produselor, facturilor oriunde v-ati afla. Rapoarte la cere furnizor (produse, comenzi, facturi)

Pachetul Enterprise - import, adugare produse

Puteti aduga manual oricare din produsele dvs. Platforma EMS Platform permite import si export de fisiere de tip CSV, XLS si XML. Din acest motiv in cazul cand se va dori adaugarea a mai multor produse, puteti face import printr-un proces rapid si intuitiv, in cativa pasi simpli. Pachetul Enterprise ofera suport pentru import produse, astfel furnizorul nu va trebui sa depuna efort la introducerea uni produs atat prin import sau manual. Pachetul Enterprise ofera suport pentru a modifica produsele manual. Pachetul Enterprise ofera suport pentru a modifica produsele de catre administratorul platformei. Un produs poate fi grupat pe categorie. Pot fi setate filtre diferite in dependenta de categorii. Gestiunea stocului poate fi tinuta direct in platforma EMS Platform la nivel de produs. Produsele pot avea mai multe variante de marime sau culoare. Acest tip de management produse oferit de Pachetul Enterprise, ajuta si garanteaza ca un distribuitor va gasi cu usurinta cea ce cauta, in functie de neceitatile acestuia.

Pachetul Enterprise - Promovare produse (pozitii prioritare)

Dupa cum stiti cea mai puternica arma pe care o poate avea un furnizor, distribuitor este publicitatea, plasarea de produse. In cazul de fata putem oferi asezarea produselor strategic pentru o promovare cat mai puternica aducand un avantaj mare unui furnizor. Orice furnizor ar trebui sa ai ofere distribuitorului un avantaj, beneficiu, promotii sau reduceri cat mai atractive, acestea insumate sa il convinga pe distribuitor sa incheie un contract. Pachetul Enterprise ofera suport total pentru acest tip de serviciu.

Pachetul Enterprise - Integrari firme de curierat

Platforma EMS Platform ofera furnizorului libertatea sa livreze cu firma de curierat cu care are contract. Pachetul Enterprise ofera suport pentru integrarea cu firma curierat rapid cu care are contract furnizorul. Plaforma EMS Platform va genera automat AWB-ul si borderoul pentru livrare. Platrofma EMS Platform poate oferi calculul pentru costul de transport in functie de firma de curierat si a documentatiei acestuia. Costurile de transport vor fi optimizate automat. Platforma EMS Platform ofera furnizorului sa livreze marfa in functie de curierul distribuitorului, oferim sansa ca la finalizarea unei comenzi intre distribuitor si furnizor, distribuitorul sa poata atasa borderoul, awb-ul firmei de curierat cu care lucreaza. Documentele awb, borderou vor fi primite de furnizor si atasate comenzi pentru livrare. Am ales sa oferim 2 cai de lucru pentru finalizare comanda si livrare, oferind un real ajutor si beneficiu furnizorului cat si distribuitorului. Distribuitorul poate trimite la finalizarea comenzi in afara de awb si borderou factura din propiul website, pentru ca furnizorul sa o ataseze comenzi. Pachetul Enterprise ofera suport total pentru acest tip de serviciu.

Pachetul Enterprise - Suport online, automatizare

Pachetul Enterprise - ofera prin EMS Platform ofera solutii avansate tuturor furnizorilor cu care lucreaza, furnizori care aleg dezvoltari personalizate. Orice tip de solutie (integrare, automatizare, suport online) va fi facturata in functie de pachetul ales de furnizor. Platforma EMS Platform este deschisa pentru orice tip de colaborare si dezvoltare. Pachetul Enterprise ofera suport total pentru acest tip de serviciu.

Incearca GRATUIT platforma EMS Platform Dropshippind pe timp nelimitat.

Creeaza acum un cont online complet functional.