Functionalitati

Oferim solutii eCommerce pentru furnizori si ditribuitori

upload

Import produse

setting

Gestionare produse

sale

Vanzare produse

Usor de administrat pentru furnizori

Administrarea oricarui produs poate fi facuta cu ajutorul panoului de administrare. Nu aveti nevoie de administratorul platformei pentru administrarea produselor. Comenzile primite vor ajunge pe mail dar si in panoul de adminisrtrare produs. Aveti control asupra produselor, comenzilor, facturilor oriunde v-ati afla.

Import, adugare produse furnizori

Puteti aduga manual orice produs. Platforma EMS Platform permite import si export de fisiere de tip CSV, XLS si XML. Din acest motiv in cazul cand se va dori adaugarea a mai multor produse, puteti face import printr-un proces rapid si intuitiv, in cativa pasi simpli. Puteti modifica produsele manual. Un produs poate fi grupat pe categorii. Pot fi setate filtre diferite in functie de categorie. Gestiunea stocului poate fi tinuta direct in platforma EMS Platform la nivel de produs. Produsele pot avea mai multe variante de marime sau culoare. Acest tip de management produse oferit de platforma EMS Platform, ajuta si garanteaza ca un distribuitor va gasi cu usurinta ce cauta, in functie de neceitatile acestuia.

Promovare produse (pozitii prioritare) furnizori

Dupa cum stiti cea mai puternica arma pe care o poate avea un furnizor, distribuitor este publicitatea. In cazul de fata putem oferi asezarea produselor strategic pentru promovarea lor aducand un avatntaj mare unui furnizor. Orice furnizor ar trebui sa ai ofere distribuitorului un avantaj, beneficiu, promotii sau reduceri cat mai atractive, acestea insumate sa il convinga pe distribuitor sa incheie un contract.

Integrari firme de curierat furnizori

Platforma EMS Platform ofera furnizorului libertatea sa livreze cu firma de curierat cu care are contract. In acelasi timp ofera integrarea cu firma curierat rapid cu care are contract. Plaforma EMS Platform va genera automat AWB-ul pentru livrare. Platrofma EMS Platform poate oferi calculul pentru costul de transport in functie de firma de curierat si a documentatiei acestuia. Costurile de transport vor fi optimizate automat. Platforma EMS Platform ofera furnizorului sa livreze marfa in functie de curierul distribuitorului, oferim sansa ca la finalizarea unei comenzi intre distribuitor si furnizor, distribuitorul sa poata atasa borderoul, awb-ul firmei de curierat cu care lucreaza. Documentele awb, borderou vor fi primite de furnizor si atasate comenzi pentru livrare. Am ales sa oferim 2 cai de lucru pentru finalizare comanda si livrare, oferind un real ajutor si beneficiu distribuitorului. Distribuitorul poate trimite la finalizarea comenzi in afara de awb si borderou factura din propiul webstie ca furnizorul sa o ataseze comenzi.

Suport online, automatizare furnizori

Platforma EMS Platform ofera solutii avansate tuturor furnizorilor cu care lucreaza, furnizori care aleg dezvoltari personalizate. Orice tip de solutie (integrare, automatizare, suport online) va fi facturata in functie de pachetul ales de furnizor. Platforma EMS Platform este deschisa pentru orice tip de colaborare si dezvoltare.

Incearca gratuit platforma EMS Platform Dropshippind timp de 30 zile.

Creeaza acum un cont online complet functional.