Functionalitati Premium

Oferim solutii eCommerce pentru furnizori si ditribuitori

upload

Import produse

setting

Gestionare produse

sale

Vanzare produse

Pachetul Premium - Administrare produse

Pachetul Premium ofera furnizorului posibilitatea de a administra produsele adaugate. In fiecare pachet Premium orice comanda va fi stocata in contul de administrare furnizor dar si trimisa pe email. Pachetul ofera furnizorului control asupra produselor, facturilor oriunde se afla, deoarece aplicatia este online si se poate accesa dupa orice calculator cu internet.

Pachetul Premium - import, adugare produse

Furnizorul poate aduga manual oprodusele. Furnizorul poate adauga produse prin import documente. Platforma EMS Platform permite import si export de fisiere de tip CSV, XLS si XML. Pachetul Premium permite adaugarea a mai multor produse, puteti face import printr-un proces rapid si intuitiv, in cativa pasi simpli. Pachetul Premium permite furnizorului sa modifice produsele manual. Un produs poate fi grupat pe categorii. Pot fi setate filtre diferite in functie de categorie. Gestiunea stocului poate fi tinuta direct in platforma EMS Platform la nivel de produs. Produsele pot avea mai multe variante in functie de marime sau culoare, tip. Acest tip de management produse, ajuta si garanteaza ca un distribuitor va gasi cu usurinta ce cauta, in functie de neceitatile acestuia.

Pachetul Premium - Promovare produse (pozitii prioritare)

Pachetul Premium ofera sansa de promovare produse (poziti prioritare) pin functie de cea ce alege furnizorul. In cazul de fata putem oferi o asezare a produselor strategic pentru promovarea lor aducand un avatntaj mare unui furnizor. Orice furnizor ar trebui sa ai ofere distribuitorului un avantaj, beneficiu, promotii sau reduceri cat mai atractive, acestea insumate sa il convinga pe distribuitor sa incheie un contract.

Pachetul Premium - Integrari firme de curierat

Va rugam sa consultati pagina de preturi unde veti gasi pachetul care ofera suport pentru integrari firme de curierat.

Pachetul Premium - Suport online, automatizare

Va rugam sa consultati pagina de preturi unde veti gasi pachetul care ofera suport pentru automatizare. Pachetul Premium ofera suport pe mail in functie de problema semnalata.

Incearca GRATUIT platforma EMS Platform Dropshippind pe timp nelimitat.

Creeaza acum un cont online complet functional.