Functionalitati StartUp

Oferim solutii eCommerce pentru furnizori si ditribuitori

upload

Import produse

setting

Gestionare produse

sale

Vanzare produse

Pachetul StartUp - Administrare produse

Pachetul StartUp ofera furnizorului posibilitatea de a administra produsele adaugate. Nu aveti nevoie administratorul site-ului pentru administrarea produselor. In fiecare pachet StartUp orice comanda va fi stocata in cont dar si trimisa pe mail. Pachetul ofera furnizorului control asupra produselor, facturilor oriunde se afla, deoarece aplicatia este online si se poate accesa dupa orice calculator cu internet.

Pachetul StartUp - adugare produse

Pachetul StartUp ofera suport pentru adaugare produs manual. Limita de produse pentru acest pachet este de 150 per Furnizor. Listare produse. Puteti modifica produsele manual. Un produs poate fi grupat pe categorie. Pot fi setate filtre diferite in functie de categorie. Gestiunea stocului poate fi tinuta direct in platforma EMS Platform la nivel de produs. Produsele pot avea mai multe variante de marime sau culoare. Acest tip de management produse, ajuta si garanteaza ca un distribuitor va gasi cu usurinta ce cauta, in functie de neceitatile acestuia.

Pachetul StartUp - Promovare produse (pozitii prioritare)

Va rugam sa consultati pagina de preturi unde veti gasi pachetul care ofera suport pentru promovare produse.

Pachetul StartUp - Integrari firme de curierat

Va rugam sa consultati pagina de preturi unde veti gasi pachetul care ofera suport pentru integrari firme de curierat.

Pachetul StartUp - Suport online, automatizare

Va rugam sa consultati pagina de preturi unde veti gasi pachetul care ofera suport pentru automatizare. Pachetul StartUp ofera suport pe mail in functie de problema semnalata.

Incearca GRATUIT platforma EMS Platform Dropshippind pe timp nelimitat.

Creeaza acum un cont online complet functional.